Vi er Brian og Sofie, og vi er ejere af Shine and Beauty. Vi er af den opfattelse, at alle skal have råd til at shine.

Det at shine er noget helt specielt, når man shiner og føler sig lækker så bliver man bare gladere, selvtilliden vokser og alting bliver bare lidt nemmere og bedre.
På vores webshop www.shineandbeauty.dk sælger vi makeup, hudpleje og accessories, altså produkter vi mener får dig til at shine.
En stor del af vores produkter kommer fra vores eget brand SaB. SaB er produkter der er lavet med kærlighed fra os til jer. Ideerne til lange de fleste SaB produkter finder sted hjemme i vores køkken hvor Sofie gerne sidder og eksperimenterer med forskellige former for makeup.
Når vi mener at vi har noget der er fantastisk så sender vi det til et laboratorie der sammen os videreudvikler vores produkt. Derefter tester vi det selv, der er altså ingen test på dyr osv.
Hvis vi mener at vi har noget som virkelig holder så sætter vi det i produktion.

Udover at være en webshop så bliver Shine and Beauty d. 1-9-2019 også til en salon i Aalborg c. Her vil Sofie tilbyde farvning af vipper og bryn, permanent vippebuk, eyelash extensions, hair extensions, voksbehandlinger og gel polish.

Vi ses hos Shine and Beauty

Brian og Sofie

 

Hvorfor vælge os?

Hos Shineandbeauty.dk har vi fokus på dig og dine behov.
Er der et produkt, du føler, der mangler på webshoppen, så vil vi så gerne høre fra dig. Vi vil nemlig gøre vores allerbedste for at få det på webshoppen hurtigst muligt.
Vi sidder altid klar til at råde og vejlede dig omkring køb – vi er aldrig længere væk end et opkald eller en mail.
Makeup og hudpleje skal være lækkert, derfor er det kun det allerbedste, der er godt nok til dig.
Du kan være sikker på, at du finder de allerbedste produkter hos os, for vi kvalitetstester altid selv produkterne, inden de kommer til salg på webshoppen. Det er vores garanti til dig.

 

Alle vores produkter tester vi på os selv. Dette er vores garanti til dig.

Vi holder altid øje med markedet og tester løbende forskellige produkter, så du kan være sikker på, at vi har det bedste og de nyeste produkter i shoppen.

Vi er altid klar til at rågive og vejlede dig omkring vores produkter. Kontakt os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til os.

Vildt lækre produkter! Er helt vild med de nye lip gloss og øjenvipper fra SaB mærket! Varm anbefaling har fra!

super lækre produkter, og en masse lækre på vej
og priser der kan gå an til en hver

Super lækre produkter, priser alle kan være med på. De bedste anbefalinger her fra

  • No products in the cart.