Lash Lift

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere fyldige ? Så er et Lash Lift helt sikkert noget for dig.

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder  op til 6-8 uger.

Udover bukket er det også muligt at farve de øverste vipper under Lash Lift.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 4-8 minutter. Herefter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på.

Alle produkter til behandlingen er veganske.

VIGTIGT

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig, som du er vant til. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige, når de farves. Ønsker du et mere dramatisk look med ekstra fylde og længde anbefaler jeg Eyelash Extensions.

Elleebana Lash Lift

Behandlingen varer 40 min. og koster kr. 250,-

Smukt naturligt og skånsomt vippebuk. efter dit Lash Lift afsluttes behandlingen med Lash Botox – Lash Botox er en fugtboster der plejer og styrker dine vipper.

Book din behandling hér

Elleebana Lash Lift, inklusiv farve af de øverste vipper

Behandlingen varer 50 min. og koster kr. 300,-

Smukt naturligt og skånsomt vippebuk, inklusiv farvning af dine øverste vipper.

  • Vippebuk inklusiv farvning af øverste vipper
  • Lash Botox – en fugtbooster, der plejer og styrker dine vipper

Lash Botox er en meget intensiv kur til vipper og bryn. Behandlingen genopbygger og styrker hårdt beskadigede hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser,
såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner. Ingredienser der er fugtgivende, genopfyldende, reparerende og foryngende af øjenvipperne fra første brug. Den tilføjer fantastisk glans og
blødhed.

Book din behandling hér Køb et klippekort til 4 behandlinger for kun kr. 900,-

Anbefalede produkter til dig efter dit lash lift

Ansigtscremer og Serums

L’biotica Repair Lash 2 Night

165,00 DKK

Ansigtscremer og Serums

L’biotica Repair Lash 1 Day

165,00 DKK