>PILATEN

Pilaten er et koreansk brand, og mærket du skal ty til, hvis du ønsker at komme hudorme til livs en gang for alle. Pilaten laver nemlig de populære black masks, hvis primære formål er, at få hudorme ud af huden nemt og hurtigt, og sørge for, at du bliver fri for tilstoppede porer. Black masks bør være en del af enhver kvinde og mands skønhedsrutine, og gerne et par gange om ugen.

BLACK MASK PEEL OFF MASKE FRA PILATEN

Black masken fra Pilaten er en peel off maske, altså en maske du skal lade sidde i 15-20 minutter, indtil den er tør, og derefter hive den af huden nedefra og op. Grunden til at den trækkes af, er naturligvis fordi man på den måde får trukket hudormene ud af huden. Lige når du trækker masken af, kan din hud være rød, det gør dog hurtigt over.

Black masken fjerner dog ikke kun hudorme, men også snavs og urenheder i huden. Ansigtsmasken renser i dybden, og giver dig dermed mulighed for efterfølgende at give din hud den bedste pleje i form af en super lækker serum og ansigtscreme, som virkelig trænger ned og gør en forskel, når du har brugt black masken inden.

Ved jævnligt brug af black mask fra Pilaten, bliver din hud mere jævn, og du får en sund og lækker hud med ekstra glød.

Udover Black Masks findes der er bred serie af andre lækre produkter fra Pilaten du med fordel kan bruge sammen med din Black Mask.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.