Beauty Bear vingummi vitaminer

Vegetabilsk kosttilskud, der er lidt sjovere at spise end din almindelige vitaminpille. Beauty Bears er formet som almindelige vingummibamser og lavet af naturlige ingredienser. Det giver dig det optimale boost til din skønhed.

Beauty Bears vitaminer er hver især udviklet til et bestemt formål. Der er en variant til hår, negle, hud, og endda en der opmuntrer den lækre solbrune farve man får under soleksponering. Til manden som ønsker at pleje skæg og hår er der også en variant, som fremmer naturlig skæg- og hårvækst.

Vitaminerne indeholder hver især de ideelle næringsstoffer, som vil fremme din naturlige skønhed. Derudover er de helt fri for kunstige farve, søde- og smagsstoffer.

Det er lavet af frugtfibre, og deres skønne smag stammer fra naturlig frugt, som samtidig gør dem lækre og bløde at tygge.

Beauty Bear tror ikke på udtrykket "man skal lide for skønheden," hvilket bl.a. har været med til at inspirere dem til at producere deres produkter. Disse sjove, velsmagende og lækre vitamin kosttilskud, vil frembringe din naturlige skønhed, fordi skønhed kommer indefra.

Cruelty free og vegans

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.