Viser alle 7 resultater

AINHOA

Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative skønhed ved brug af skønhedsprodukter. Af disse har Ainhoa omhyggeligt udvalgt de bedste for optimal kvalitet og har heraf skabt en lang række produkter der kombinerer sundhed og skønhed.

Ainhoa er et internationalt mærke der er udbredt i mere end 50 lande, og som er kendt for skønhedsprodukter af meget høj kvalitet. Derudover er Ainhoa kendt verden over som et af de mest innovative brands.

Produktserien omfatter blandt andet øjencreme, serum, ansigtscreme, ansigts peeling og en blemish creme. Hermed har du den optimale ansigtspleje til din daglige routine, som vil give dig en følelse af velvære og en smuk, velplejet hud.

Ainhoa er en lukket produktserie hvilket betyder at produkterne her i Danmark kun forhandles af veluddannede behandlere/forhandlere med en stor ekspertise og viden om huden.

Derfor er vi meget stolte over både at tilbyde behandlinger i vores salon samt salg her på webshoppen af disse lækre produkter.

269,00 DKK
-38%

Ansigtscremer og Serums

Oxygen Rejsesæt / Gaveæske

399,00 DKK 249,00 DKK
469,00 DKK

Ansigtscremer og Serums

Multivit Multivitamin Cream 50 ml.

369,00 DKK
299,00 DKK
-38%

Ansigtscremer og Serums

Olive Rejsesæt / Gaveæske

399,00 DKK 249,00 DKK

Ansigtscremer og Serums

Purity. Blemish Cream 15 ml.

119,00 DKK