ANSIGTSBEHANDLINGER

Shine and Beauty tilbyder en række skønne og effektive ansigtsbehandlinger til hudpleje og velvære med eksklusive produkter fra Ainhoa

Opfriskende ansigtsbehandling

En afstressende opfriskende ansigtsbehandling, som giver velvære og forskønner din hudtilstand med produkter fra Ainhoa, som bliver udvalgt efter netop din huds behov.

Collagen booster ansigtsbehandling

Collagen booster behandling: afrensning af huden, enzym peeling, eyepatches, afsluttes med serum og dagcreme

Dybderensende behandling

Denne behandling er for dig der har kombineret/fedtet hud, døjer med akne og urenheder, dig der gerne vil have renset din hud helt igennem.

Deluxe ansigtsbehandling

Kobl af og lad op med en afslappende deluxe behandling,  hvor kombinationen af ansigtsmassage og klassisk ansigtsbehandling vil gøre en forskel, der kan både ses og mærkes.

Med kyndige hænder og nærende plejende olier vil Sofie massere hele din hårdtarbejdende ansigtsmuskulatur og derved afhjælpe spændinger, der fx ofte er roden til hovedpine. Massagen stimulerer også lymfesystemet, som hjælper med at holde huden flot og spændstig, så der er flere gode grunde til at nyde den.

Indimellem massagerne vil du få renset, peelet og forkælet huden med masker tilpasset lige netop din huds behov.

Glæd dig til at gå herfra med ny og lækker glød i ansigtet, og med en følelse af, at have været langt væk fra hverdagens stress og jag.

BRYN & VIPPER

Farvning af Bryn og Vipper

Shine and Beauty farver dine bryn og vipper så det passer til dit naturlige udtryk og fremhæver dine øjne. Efterfølgende anbefales der en retning af dine bryn for at fuldende dit look

Lash Lift

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere fyldige ? Så er et Lash Lift helt sikkert noget for dig.

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder  op til 6-8 uger.

Udover bukket er det også muligt at farve de øverste vipper under Lash Lift.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 4-8 minutter. Herefter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på.

VIGTIGT

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig som du er vant til. Lash Lift er et MEGET naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere tydelige og fyldige når de farves. Ønsker du dog et mere dramatisk look med ekstra fylde og længde anbefaler jeg Eyelash Extensions.

Eyelash extensions

Single Lash Extensions

Single eyelash extensions er den perfekte måde at opfylde drømmen om smukke LANGE og FYLDIGE vipper. Single eyelash extensions er hvor man påsætter 1 kunstig på 1 natur vippe, hvorpå du får et flot naturligt look, med let fylde, massere af længde og selvfølgelig kurver, så du aldrig behøver en vippebukker igen.

Et nyt sæt vipper tager ca. 1,5 timer, og der vil ud fra dine egne vipper, blive vurderet tykkelse og længde, for at få det pæneste resultat, men samtidig også for ikke at overbelaste dine egne vipper, hvilket jeg vægter MEGET højt! På dagen skal du komme uden øjenmakeup og efter behandling, vil du blive vejledt omkring pleje af dine nye vipper , da der de efterfølgende 24 timer ikke på påføres vand eller lignende på vipperne. Opfyldninger anbefales hver 2-4 uge, alt efter behov.

Hybrid Lashes

 Hybrid Lashes  er en blanding mellem de 2 metoder. Du vil få lidt af begge verdner, samtidig med at du vil få noget mere diminsion, da det vil virke som et mere “rodet look”  da der vil være tykke enkelt vipper og fine volume vifter der fylder ud. Et meget populært valg idag, og stadig naturligt.

Opfyldning anbefales hver 3-5 uge, alt efter behov.

På dagen skal du komme uden øjenmakeup og efter behandling, vil du blive vejledt omkring pleje af dine nye vipper , da der de efterfølgende 24 timer ikke på påføres vand eller lignende på vipperne.

Volume Lashes

Ønsker du fuld skrald på dine vipper, så er det helt bestemt volumen du skal vælge. Du får de mest fyldige vipper her og samtidigt blødhed og smidighed i vipperne, der gør at de ikke ser kunstige ud, som f.eks. vipper på strips. Vipperne bliver sat sammen manuelt til en lille fane af 2-5 vipper, hvor de derefter påsættes 1 natur vippe. Volume vipperne er derved lettere end single, da der skal flere vipper på et naturhår.

Opfyldning anbefales hver 3-5 uge, alt efter behov.

På dagen skal du komme uden øjenmakeup og efter behandling, vil du blive vejledt omkring pleje af dine nye vipper , da der de efterfølgende 24 timer ikke på påføres vand eller lignende på vipperne.

Russian volume

Russian Volume er for dig der elsker det kunstige overdrevne meget fyldige ekstreme look. Ved Russian Volume påsættes der 5-10 vipper i en håndlavet fane, fanen påsættes derefter på 1 naturvippe.

Behandlingen tager 4 timer, opfyldning cirka hver 2/3 uge.

På dagen skal du komme uden øjenmakeup, og efter behandling vil du blive vejledt omkring pleje af dine nye vipper , da der de efterfølgende 24 timer ikke på påføres vand eller lignende på vipperne.

 

Voksbehandlinger 

Shine and Beauty laver skånsomme voksbehandlinger med produkter fra Italwax. Om der bruges strip wax eller Plum film wax (uden strips) afhænger af hvilket område der skal vokses.